logo walk on

 

"Laat mensen met een dwarslaesie weer lopen".

logo walk on

Doelstellingen: 

Het bekender maken van de gevolgen van een dwarslaesie aan een groot publiek doormiddel van het inzamelen van fondsen die bijdragen aan de ontwikkeling van exoskeletten. Het verrichten van alle verdere handelingen, die in de ruimste zin verband houden tot dwarslaesie verbetering of daar in toe bevorderlijk zijn. Het is belangrijk als stichting om doelen te hebben waar je naar toe werkt. Het werken aan onderstaande doelen geeft ons onze kracht om met de volle 100% door te blijven gaan:

  • Het stimuleren van innovaties met betrekking tot exoskeletten: De techniek van exoskeletten moet verder ontwikkeld worden. De loopsnelheid en de besturing moeten worden verbeterd.

  • Het beschikbaar maken van exoskeletten voor iedereen: In overleg met de overheid en de zorgverzekeraars moet het vergoedingssysteem veranderen en een exoskelet betaalbaar maken.

  • Het onderzoeken naar de gezondheidsvoordelen van een exoskelet: Een dwarslaesie brengt lichamelijke en geestelijke problemen en kosten met zich mee. Welke winst kan hiemee gehaald worden als de gebruiker een exoskelet gebruikt?

Donatie doelstelling:

Stichting Walk On

Recente donaties:

Agenda

Geen evenementen
kiwanis_groningen_50hoog.pngBakkerPrins_resize.jpgtaxi_duurswold_50hoog.jpgteijin_company_logo_50hoog.pngbrandsma_de-jong.jpgDelftechniek_resize.jpgfitness_centrum_performance_50hoog.jpgRuud-Haan-Fotografie--Webdesign-50.pngavebe.jpgkinese_fysiotherapeuten_50hoog.jpglamberink_50hoog.pngOmmelander_50hoog.png